Lucruri pe care le poți face a proteja mediul înconjurător. Partea a XII-a

trotineta electricaMediul înconjurător înseamnă o multitudine de specii vii, resurse naturale, vegetație, microorganisme, roci, atmosferă, climă, vreme. Toate aceste elemente, plus noi, ca ființe omenești, au de suferit din cauza activităților noastre care creează poluare, suprasolicitare și consumarea excesivă a resurselor planetei. Degradarea planetei poate avea urmări foarte grave asupra sănătății noastre, astfel că noi suntem cei care ar trebui să facem tot ce putem pentru a fi mai responsabili. Iată câteva obiceiuri pe care le poți implementa și tu pentru a ajuta la protejarea mediului înconjurător:

1. Achiziționează un dozator apă
Fiecare dintre noi depinde de apă pentru a fi în viață. Natura ne dă apă, însă noi, fiindcă consumăm iresponsabil, ajungem să îi facem mai mult rău acesteia. Apa pe care cei mai mulți dintre noi o cumpărăm din magazinele alimentare sau din supermarket-uri nu este foarte în regulă, deoarece ajunge să polueze extrem de mult mediul înconjurător, prin intermediul ambalajului său. Ambalajul din plastic, pet-ul propriu zis, ajunge, deseori la coșul de gunoi, în ape, pe sol. Acestea fiind spuse, dacă vrei să nu contribui și tu la acest dezastru, achiziționează un dozator apă. Cu ajutorul unui dozator apă tu vei reuși să ai acces la apă fără să mai faci rău planetei.
2. Achiziționează o trotinetă electrică copii
Trotineta electrică copii poate fi un excelent mijloc de transport ecologic pentru copilul tău. Dacă micuțul tău obișnuiește să cheme un taxi pentru a se deplasa la școală, poți opta pentru cumpărarea unei trotinete electrice copii pe care acesta să o utilizeze în fiecare zi pentru a merge sau pentru a se întoarce de la școală. În acest fel, cel mic se va și distra și va contribui și la protejarea mediului înconjurător, în același timp.

Published
Categorized as Stiri